محل تبلیغات شما
شاید از خود بپرسیم آیا پیشرفت در زندگی بشر موجب شده تا با پدیده خشكسالی برخوردی متفاوت با یك بالی غیر مترقبه كنیم؟ بدون شك خشكی بعنوان یك پدیده آب و هوایی ممكن است هر چند اهی رخ دهد اما آیا در طول دوره های خشكی گذشته برنامه های موفقیت آمیزی اجرا شده است؟ آیا از بی تدبیری های گذشته درس آموخته ایم؟ شواهد نشان میدهد كه جامعه تمایلی برای برنامه ریزی جهت مقابله با خشكسالی یا پیش بینی آن نداشته است. 
خشكسالی به دوره ای از زمان اطلاق می شود كه عرضه رطوبت در آن زمان در سطح مشخصی كمتر از حد موردانتظار شرایط معمول آب و هوایی باشد و بطور كلی خشكسالی را از نظر جوی، هیردولوژی و كشاورزی مورد بحث قرار می دهند وبعضی نیز اصطلاح خشكی از منظر جامعه شناسی (Sociologicaldrough) را معرفی كرده اند كه در آن آب قابل دسترس كمتر از حد مورد انتظار جهت فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی می باشد بطور كلی خشكسالی از دوجزء تشكیل شده است. 
1- جزء آب وهوایی كه منجر به كاهش بارش و آب قابل دسترس می شود. 
2- جزء تقاضا برای مصرف آب 
معمولا دولت ها در برخورد با پدیده خشكسالی عمده فعالیت خود را جزء دوم یعنی كاهش تقاضا برای مصرف اب متمركز می كنند. با این حال اگر چه برنامه ریزی دولت ها برای مواجه شدن با پدیده خشكسالی می تواند تا حد زیادی موثر باشداما قبل از هرگونه برنامه ریزی باید مشكلات اساسی كه مانع اجرای فعالیت موردنظر می گردد را شناسایی كرد. مقاله موردنظر به بحث درباره این عوامل در مدیریت خشكسالی پرداخته و مباحثی همچون شناسایی نشانه های خشكسالی جهت برنامه ریزی موانع عمده برنامه ریزی برای خشكسالی و راهكارهای برنامه ریزی را مورد بررسی قرار می دهد. 
واژه های كلیدی: آب، خشكسالی، مدیریت، موانع برنامه ریزی   منبع=http://www.water-rescue.blogfa.com/
 

پیشرفت در مواجهه با خشکسالی

راهکار مهم برای کاهش مصرف اب در منازل

کمبود اب در ایران

خشكسالی ,برنامه ,ریزی ,های ,آب ,كه ,برنامه ریزی ,با پدیده ,پدیده خشكسالی ,كمتر از ,در آن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاههای زنجیره ای نوین بهپوش ایرانیان آمار استنباطی پیشرفته